Norėdami paruošti taurę gardaus karšto vyno:
– Pašildykite 130 ml raudono vyno
– 70 ml apelsinų sulčių
– 1–2 arbatinius šaukštelius šio prieskonių mišinio.
Jei ruošiate karštą vyną susibūrimui, sumaišykite butelį vyno (750 ml) su 400 ml apelsinų sulčių ir 80g šio prieskonių mišinio (apie 10 arbatinių šaukštelių).
Sudedamosios dalys
Cinamonas (lazdelės) 30%, žvaigždinis anyžius 24%, kardamonas 9%, kartaus apelsino žievelė 7%, hibiskas 7%, erškėtrožė 7%, obuolys 7%, gvazdikėliai 6%, medetkos žiedlapiai 3%, natūralaus aromato apelsinų skonis.
Grynasis kiekis: 35 g. Kilmės šalis: Prancūzija.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.