Aprašymas
Ciberžolė naudojama kaip ingredientas prieskonių mišiniuose, tokiuose kaip karis ar masala, taip pat naudojama kaip maisto dažiklis. Bene paprasčiausias panaudojimo būdas yra įsiberti į vandenį su citrina ar išsivirti ciberžolės arbatos. Ciberžolės šaknys yra nuostabiai geltonai oranžinės spalvos, turinti pipirų ir muskuso aromatą. Ji kilusi iš tos pačios augalų šeimos kaip imbieras. Ciberžolė pirmiausia išvaloma ir supjaustoma, tada virinama, nulupama, džiovinama ir tik tada sumalama į miltelius. Šių ciberžolių iš Madagaskaro derlius imamas nuo liepos iki spalio mėnesio, Bezanozano žmonių. Ji yra kilusi iš Sud-East Indijos, plačiai auginama Azijoje ir Afrikoje.
Sudedamosios dalys
Sumalta ciberžolė
Grynasis kiekis: 60 g. Kilmės šalis: Indija.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.