Paukštienos kepenėlių terinas su armanjaku yra prancūziškas patiekalas, pagamintas iš keptų paukštienos kepenėlių ir pagardintas aromatiniu armanjako brendžiu. Tai yra rafinuotas ir skanus užkandis arba pirmasis patiekalas, kurį dažnai galima rasti prancūziškame meniu.
Laikymo sąlygos
Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 3 dienas.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: vištienos kepenėlės 47%, kiaulienos riebalai, vanduo, kiauliena, druska, armanjakas 1%, kvapioji medžiaga, dekstrozė (vynuogių cukrus), maltodekstrinas, vištienos riebalai, žolelės.
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1314 g |
Energinė vertė, Kcal | 318 g |
Riebalai | 30,9 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 11 g |
Angliavandeniai | 0 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 0 g |
Baltymai | 12 g |
Druska | 1,7 g |
Pagaminta
Prancūzija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.