Paukštienos kepenėlių terinas su armanjaku, 180 G.

 3.99 PVM

Gaminant šį teriną, kepenėlės yra kruopščiai išvalomos. Vėliau jos kepamos, kol tampa minkštos – tai terinui suteikia švelnaus skonio tekstūrą. Iškeptos jos smulkiai pjaustomos, kad būtų gauta vientisa masė. Tada į šį teriną įmaišomas aromatingas armanjakas, kuris yra aukštos kokybės prancūzų brendis, gaminamas iš vynuogių. Galutinis paukštienos kepenėlių terinas su armanjaku yra dedamas į indelius arba formeles ir šaldomas, kad sustiprėtų skoniai ir tekstūra. Jis gali būti patiekiamas kartu su skrudinta duona, šviežiais krekeriais arba sviestiniu batonėliu.

Turime

Paukštienos kepenėlių terinas su armanjaku yra prancūziškas patiekalas, pagamintas iš keptų paukštienos kepenėlių ir pagardintas aromatiniu armanjako brendžiu. Tai yra rafinuotas ir skanus užkandis arba pirmasis patiekalas, kurį dažnai galima rasti prancūziškame meniu.

Laikymo sąlygos

Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 3 dienas.

Sudėtis ir maistinė vertė

Sudedamosios dalys: vištienos kepenėlės 47%, kiaulienos riebalai, vanduo, kiauliena, druska, armanjakas 1%, kvapioji medžiaga, dekstrozė (vynuogių cukrus), maltodekstrinas, vištienos riebalai, žolelės.

Vidutinės maistinės vertės per:100 g
Energinė vertė, kJ 1314 g
Energinė vertė, Kcal 318 g
Riebalai30,9 g
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11 g
Angliavandeniai 0 g
Angliavandeniai, iš kurių cukrų 0 g
Baltymai12 g
Druska 1,7 g

Pagaminta

Prancūzija.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "Paukštienos kepenėlių terinas su armanjaku, 180 G."

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *