„Torinesi” yra tradicinės itališkos trattorijos sinonimas, kur juos rasite popieriniuose įmautėse ar duonos krepšeliuose viduryje stalų, paruoštus užkąsti prieš vakarienę.
Tradiciniu būdu iš vos kelių ingredientų gaminami Torinesi – kepėjai Italijoje tešlą pjausto ir tempia rankomis, o šis kantrus procesas suteikia kiekvienam užkandžiui būdingą tekstūrą ir užtikrina, kad nė vienas Torinesi nebūtų visiškai vienodas.
Skirti valgyti be priedų, o ne suvynioti ar pamerkti, kaip jų tvirtesni giminaičiai „Grissini Rubata”, jie garsėja maloniu traškumu ir nuostabiu subtiliu pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus skoniu bei aromatu.
Energinė vertė (100g.)
Energinė vertė, kJ | 1700 |
Energinė vertė, Kcal | 402 |
Riebalai | 6.5 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1.0 g |
Angliavandeniai | 75.0 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 2.8 g |
Baltymai | 9.8 g |
Druska | 2.1 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.