Ekologiškos kalendros sėklos, 40 g. TERRE EXOTIQUE

 5.10 PVM

Kalendra – amžių senumo kvapnus augalas, kuris žuvies ir grietinėlės padažams suteiks citrusinių natų. Paskrudinkite, naudokite pilną arba susmulkintą, ir atraskite naujas kulinarines patirtis savo virtuvėje!

Turime

Šios kalendrų sėklos skleidžia gaivias mandarinų sulčių, citrusines natas. Jos pasižymi švelniu skoniu ir subtiliu laimo ir kamparo aromatu. Būkite atsargūs, kad gamindami sėklų neperkaitintumėte, nes dėl to jos gali tapti karčios. Įdėkite jų sutrintų arba sumaltų į rytietiškus patiekalus, keptuvėje keptas omarų uodegas arba saldžius pyragus.

Kalendra – vienas seniausių prieskonių pasaulyje! Ji kilusi iš rytinių Viduržemio jūros šalių, o vėliau buvo įvežta į Šiaurės Afriką, Vidurio Europą, Aziją ir Pietų Ameriką. Tai vienas seniausių prieskonių pasaulyje. Ji minima senovės sanskrito tekstuose, Senajame Testamente ir net Eberso papiruse (1550 m. pr. m. e.). Kinijoje ji vartojama jau daugiau kaip 2000 metų. Hebrajai duoną gardino smulkintomis kalendros sėklomis. Romėnai ir graikai ja gardino vyną.

Sudedamosios dalys

EKO kalendros sėklos

Iš sertifikuotų ekologiškų ūkių: sertifikuota pagal LT-EKO-001

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Papildoma informacija

Gamintojas: Terre Exotique
Kilmės šalis: Egiptas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "Ekologiškos kalendros sėklos, 40 g. TERRE EXOTIQUE"

El. pašto adresas nebus skelbiamas.