Dažnai aptinkami itališkose trattorijose, kur juos galima rasti popieriniuose įmautėse ar duonos krepšeliuose, paruoštus užkąsti, Torinesi yra Turino patiekalas, išpopuliarėjęs visame pasaulyje.
Kepėjai Italijoje tradiciniu būdu iš vos kelių ingredientų pjausto tešlą ir tempia ją rankomis – šis kantrus procesas suteikia kiekvienam užkandžiui būdingą tekstūrą ir užtikrina, kad nė vienas „Torinesi” nebūtų visiškai vienodas.
Skirti valgyti tokius, kokie yra, o ne suvynioti ar pamerkti, kaip jų tvirtesni giminaičiai „Grissini”, jie yra istorinis užkandis, tinkantis bet kokiai progai.
Energinė vertė (100g.)
Energinė vertė, kJ | 1804 |
Energinė vertė, Kcal | 430 |
Riebalai | 11.0 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 4.3 g |
Angliavandeniai | 68.0 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 2.6 g |
Baltymai | 13.0 g |
Druska | 2.3 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.