Chiloe pipirai renkami Chiloe salos ežero regione prie Čilės krantų. Jis auga valdivijos atogrąžų miškuose Ramiojo vandenyno salos pakrantėje. Drėgnas ir vėsus vandenyno klimatas Chiloe salyne skatina Chiloe pipirų žydėjimą.
Šis pipiras laukinėje gamtoje auga Čilėje ir Argentinoje ant medžio, vadinamo Drimys winteri.
Dabar salos gyventojai pipirus vadina „Pimienta chilota”, nes jie panašūs į pipirus (Piper nigrum). Jie jį naudoja prieskoniams. Sumaltos uogos pasižymi panašiomis organoleptinėmis savybėmis kaip ir pipirų grūdeliai (apvalios, raukšlėtos, rudos, šiek tiek aštrios ir vaiskios). Čilės gyventojai pipirais gardina paukštieną, kiaulieną, troškinius, kepsnius ar žuvies tartarą su citrina.
Sudedamosios dalys
Chiloe uoga
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.